Există modalități prin care companiile locale pot face într-adevăr aceste oferte de muncă și de a construi relații mai puternice cu clienții lor de-a lungul drumului. Iată cinci modalități pe care clienților le place să se conecteze cu companiile locale:

Angajații acestor companii locale fac un efort deosebit pentru a-și cunoaște clienții

Când un client intră pentru a-și schimba uleiul, îi întâmpină după nume și întreabă cum funcționează mașina lor. Îi dau îndrumare când trebuie să aibă schimbat filtrul din compartimentul acestuia. Ei practică una dintre principiile fundamentale ale Local Store Marketing …. să ofere clienților servicii excelente și să creeze legături personale cu clienții lor.

Afacerea susține oamenii care trăiesc în comunitatea lor

S-ar putea să dețină un colector de fonduri pentru o trupă locală de cercetași. Da, punctele de loialitate majore de la familiile trupei pentru a-și ajuta să-și trimită băieții la retragerea lor de vară. Și, cu siguranță, afacerile locale au beneficiat de vânzări suplimentare de la evenimentul de strângere de fonduri … și merită acest lucru.

Acestea fac ca clienții să zâmbească și să se distreze puțin în timpul unei alte zile agitate

S-ar putea ca restaurantul local să le decoreze cu decorațiuni de vacanță. Nu vorbim de niște fulgi de zăpadă …. Vorbim cu toții, hai să-i ducem pe copii prin intermediul unui drum bine stabilit, astfel încât să poată vedea lumina de sărbătoare și un om de zăpadă animat …. decoratiuni de vacanta! Acesta este altul dintre principiile marketingului local de magazin … creați o experiență distractivă pentru clienții dvs. care îi face să își dorească să vină din nou și din nou.

Aceștia își tratează clienții mereu cu bunătate și îngrijire

Buticul local ar putea să ofere mâncare pentru câini pentru clienții care cumpără cu animalele lor de companie și să pună un vas de apă la ușa din față în zilele fierbinți de vară. Fiecare câine care trece, știe exact unde se află acest magazin, pe măsură ce trece pe jos în timpul plimbării zilnice. Acum, acești câini nu au cumpărat vreodată vreun lucru la acest magazin … dar bunătatea și grijulia proprietarilor magazinului au făcut ca proprietarii câinelui să facă mult mai mult decât orice alt magazin obișnuit la această afacere locală.

Ei își surprind și își încântă clienții cu lucruri neașteptate

Unii ar numi acest lucru o „eșantionare”, care este cu siguranță un element care se află pe lista tacticilor de Local Store Marketing. Ați văzut-o, atunci când un client se află la un restaurant local, cu trei băieți mici sub vârsta de 7 ani și un angajat iese cu mostre de desert … sunteți martor al unui gest neașptetat.

Practicarea unor principii de bază privind marketingul local și conectarea cu clienții dvs. are un impact mai mare asupra vânzărilor dvs. decât orice tip de marketing digital sau social. Și marele LSM are un impact imens asupra angajaților tăi. Activitățile LSM fac pentru ei să vină la lucru și să se mândrească cu munca lor. LSM este o completare perfectă a lumii de marketing digital și social de astăzi.